Davet


Berna AYTAÇ
İstanbul Diş Hekimleri Odası Başkanı

Sevgili Meslektaşlarım,

İlk TDB kongremiz 1992 yılında İzmir'de yapılmıştı. Üzerinden 30 sene geçtikten sonra 26. TDB  Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi'ni yeniden İstanbul'umuzda 8 -11 Eylül 2022 tarihleri arasında  gerçekleştirmemize az bir zaman kaldı.

Heyecanımız dorukta. Pandemi nedeniyle üç sene ara vermek zorunda kaldığımız en büyük buluşmamızı yeniden başlatacağımız için çok mutlu, ev sahipliğini üstlendiğimiz için gururluyuz.

Son derece dinamik bir mesleğe sahibiz ve özellikle teknolojik gelişmelere hiçbir afet sekte vuramıyor.

DEĞİŞİM kaçınılmazdır ve tazelenmeyi beraberinde getirir.

Kongrelerimiz hem yenilikleri bir arada görmek, hem de sosyalleşmemizi sağlamak açısından bizlere çok güzel fırsatlar sunuyor.

Düzenleyeceğimiz kültürel ve sosyal etkinlikler ile her anından keyif alacağınız, odanızla gurur duyacağınız, birçok seçkin yurt içi ve yurt dışı konuşmacının yer alacağı harika bir kongre deneyimi yaşamanız için sizleri İstanbul'umuzda ağırlamaktan onur duyacağımızı bilmenizi isterim.

ÖNCE'liği diş hekimleri olan, DEMOKRATİK bir tarzda yaşanan DEĞİŞİM anlayışının kongremize de yansıdığını göreceğiniz muhteşem bir organizasyonda beraber olmak ve tadını çıkarmak dileğiyle.

Sevgilerimle


Tarık İşmen
Türk Dişhekimleri Birliği ve Kongre Başkanı

Sevgili Meslektaşlarım,

Ağır pandemi koşulları yavaş yavaş azalırken, birbirimize dokunma, bir arada olma özlemimizin daha da artığını fark ediyoruz.

Meslek örgütü olarak bu ağır şartları bir nebzede olsa hafifletmek meslektaşlarımızın yalnız olmadıklarını hissetmeleri için odalarımız ve bu görevi gönüllü olarak yapan oda yöneticisi arkadaşlarımızla olabildiğince çalıştık.


Şimdi yeniden yenilenme, yaraları sarma ve hizmet verdiğimiz halkımız için farklılaşmak zamanı.

Meslek örgütümüzün düzenlediği ve odalarımızın katkı sunup sizlere ulaşmasına yardımcı oldukları kongrelerimizden belki de bizlere en iyi gelecek olan İstanbul Kongresi’nde bir araya geleceğiz.

Bilimin, aklın, teknolojinin birbirini tamamladığı; konusunda yetkin ve bilgiyi paylaşmayı en üste koyan hocalarımızla, bizlerin ayrılmaz parçası olan sektörümüzle ve en önemlisi özlediğimiz dostlarımızla buluşma zamanı.

Her zaman bir şölen havasında geçen kongrelerimizi bu seferde yeniden YENİLENMEK şiarı ile bizleri bir araya getireceğine inanıyorum.

Sizleri bu kongrede görmek bizlere de yaptığımız işin ne kadar önemli olduğunu gösterecektir.

Hadi gelin kongre sizlerle hak ettiği değeri bulsun, özlem giderirken 2 kötü yılın acısını çıkarırcasına bir arada olalım.

Saygılarımızla

ÖNEMLİ TARİHLER